Woman paying at the counter

Wat je ziet is wat je krijgt

Showcase je producten met video en laat je kijkers zien dat ze waar voor hun geld krijgen. Met ons platform verspreid je video’s efficiënt over al je kanalen, zodat je klanten jouw content kunnen checken voordat ze naar de checkout gaan.

Interactive shoppable videos

Van afspelen naar betalen in een paar klikken

Met interactieve shoppable video’s kunnen kijkers direct afrekenen vanuit de video zelf. Gebruik onze interactive video software om links naar productpagina’s toe te voegen of een directe link naar een betaalsysteem te integreren. Maak winkelen toegankelijker dan ooit.

Ben jij klaar om je ecommerce naar een hoger niveau te tillen?

Woman smiling behind counter

Maak het persoonlijk

Met ons platform combineer je eenvoudig je database en e-mailautomatisering om gepersonaliseerde videoboodschappen naar je klanten te sturen. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos, van productaanbevelingen op maat tot verjaardagsboodschappen of persoonlijke kortingen.

De beste winkelervaring, altijd en overal

Laat je kijkers zien wat je voor ze op de planken hebt liggen. Met onze livestreaming oplossing creëer je ervaringen die je doelgroep niet wil missen, of je nu je producten demonstreert met een unboxing video of een launchparty organiseert.

Jouw merk, zeer gewild

Zorg dat ook je video content net als al je andere merkinspanningen direct zichtbaar te linken is aan je merk. Gebruik ons platform en creëer custom video players en kanalen die jouw merk in de schijnwerpers zetten en kijkers een ervaring geven die ze lang bij zal blijven.

Interesse? Eén van onze experts geeft je graag een demo.